Ana içeriğe atla

Christopher Larkin Kimdir

Christopher Larkin Kimdir

Güney Kore Asıllı Amerikalı aktör ve müzisyen olan Christopher Larkin 2 Ekim 1987 yılında Daegu’da doğdu. Profesyonel oyunculuk kariyerine ise ilk olarak 2000 yılında yönetmen Martha Coolidge tarafından keşfedildikten sonra başladı. Henüz 14 yaşındayken The Flamingo Rising filminde Abraham Jacob Lee karakterini canlandırdı. Aktör 2014 yılında vizyona giren yazar Kass Morgan tarafından ilk olarak bir bilim kurgu serisi olarak yaratılan ve sonrasında televizyon uyarlaması yapılan The 100 dizisinde Monty Green karakterini canlandırıyor. 

 Christopher Larkin kimdir

2 Ekim 1987 yılında Güney Kore’nin Daegu şehrinde dünyaya gelen Christopher Larkin, doğumundan 4 ay sonra İrlanda ve Fransız-Kanada kökenli ebeveynleri tarafından evlatlık edindi ve Amerika’nın Connecticut Eyaleti’nden büyütüldü. Greater Hartford Sanat Akademisi’nde eğitim aldıktan sonra Fordham Üniversitesi’ne gitti. İlk olarak 200 yılında profesyonel televizyon ve sinema oyunculuk deneyimini yaşadı. The Flamingo Rising filminde Abraham Jacob Lee karakterini canlandırdı. 

 Christopher Larkin

Amerikan televizyon dizisi olan ve 2014 yılında vizyona giren The 100 dizisinde Monty Green karakterini canlandırıyor. The 100 konusu ve içeriği ile; Dünyada yaşanan nükleer felaket sonrası 97 yıl boyunca uzayda neslini devam ettirmek için mücadele eden insanların yeniden dünyaya dönme ve hayatta kalma serüvenlerini konu alıyor. Monty Green karakteri ile dizide yer alan aktör, genç ve başarılı bir mühendis rolünde. 

Kaynak: Mor Çizme - Mor Çizme Dizi - Mor Çizme Sinema - Mor Çizme Biyografi

Yorumlar